Get the Flash Player to see this rotator.


Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λάβετε τις προσφορές και τα νέα μας

Αρχική σελίδα / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΤΕΚΟΥΠΑΖ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΦΩΝΟ

    

Στον πλήρως εξοπλισμένο και φιλόξενο χώρο μας με κουβεντούλα και πάντα συντροφιά με ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ ή τσάι, γνωρίζουμε την τεχνική του decoupage και φτιάχνουμε όμορφα αντικείμενα με τα χέρια μας! Με την καθοδήγηση της δασκάλας μας, Κας Λίτσας Μητσάκη μπορείτε να μεταμορφώσετε ένα απλό αντικείμενο σε έργο τέχνης!

Κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα (ανακοινώσεις στη σελίδα του Facebook και στο κατάστημα) δημιουργούμε βήμα – βήμα τα αντικείμενά μας χρησιμοποιώντας χαρτί, χαρτοπετσέτα & ριζόχαρτα.
Μάθετε πώς θα χρησιμοποιείτε διάφορα υλικά και πώς να ετοιμάσετε τα αντικείμενα για τη μεταμόρφωσή τους, πώς θα συνδυάσετε χρώματα και χάρτινα θέματα.
Αυτά τα σεμινάρια έχουν σχεδιαστεί για αρχάριους αλλά και πιο μυημένους στην τεχνικής της decpoupage!

Η τεχνική είναι πάρα πολύ απλή! Αν έχετε ένα καλό ψαλίδι και κόλλα, τότε με λίγη υπομονή και εμπειρία μπορείτε να φτιάξετε αληθινά έργα τέχνης. Ελάτε να σας δείξουμε πώς!
 



Kαλάθι Αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Είσοδος Μέλους
Εγγραφή Νέου Μέλους

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
Τα εφετινά βραβεία της Ακαδημίας Αθηνών απονεμήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου στην καθιερωμένη ετήσια συνεδρία του ανώτατου πνευματικού ιδρύματος της χώρας. περισσότερα
ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ 2012
Η ψηφοφορία για το μοναδικό βραβείο που δίνει το αναγνωστικό κοινό για το αγαπημένο ελληνικό μυθιστόρημα της χρονιάς, ολοκληρώθηκε. Το Βραβείο Αναγνωστών 2012 απονεμήθηκε στο βιβλίο "ΚΑΘΕΤΗ ΕΞΟΔΟΣ" του Πασχάλη Λαμπαρδή.  περισσότερα
ΤΟ "ΜΑΜΑ, ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ;" ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΒΡΑΒΕΙΑ GOURMAND
To βιβλίο «Μαμά, μαγειρεύουμε μαζί;» του αγαπητού μας σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου και της ?ννας Διονυσιάδου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις μας (ήδη στην 3η έκδοση), απέσπασε τον τίτλο του καλύτερου ελληνικού βιβλίου μαγειρικής στην κατηγορία «μαγειρική για τα παιδιά και την οικογένεια» και προκρίθηκε για τον τελικό του διεθνούς διαγωνισμού «Gourmand World Cookbooks Awards 2011».  περισσότερα

Developed by Hellas Sites